GRASOOGST


De kwaliteit van het ruwvoer is van vele factoren afhankelijk. De oogst hiervan is vaak een hectische periode waar in korte tijd veel werk verzet moet worden. Loonbedrijf Westerveld kan hier een belangrijke rol in spelen, met een modern machinepark en gemotiveerd personeel helpen wij u met de grasoogst.
Wij staan met de volgende machines klaar tijdens de grasoogst:

  • Maaien.
    Voor het maaien gebruiken wij twee soorten machines. Wij beschikken over een Krone Big M420 met een werkbreedte van 9.7 meter, voorzien van gewaskneuzer en mogelijkheid om op zwad te maaien. Tevens maken wij gebruik van een Triple maaier met eveneens een werkbreedte van 9.7 meter en voorzien van een kneuzer.
  • Harken.
    Dit doen wij met twee stuks 4-elements harken met een werkbreedte van 10 tot 15 meter.
  • Persen.
    Wij hebben drie perswikkelcombinaties voor het persen van ronde balen. Het product kan op diverse lengtes worden gesneden en baaldiameters kunnen we variëren van 0.80 tot 1.60 meter. Ook inkuilmiddelen kunnen we toepassen tijdens het persen.
  • Opraap doseerwagen.
    Dit kunnen wij verzorgen met vier inkuil combinaties. De Krone opraap doseerwagens met een inhoud van 45 m³ kunnen wij veelzijdig inzetten. Alle wagens hebben mogelijkheid voor het toevoegen van inkuilmiddelen en zijn voorzien van weeginrichting.
  • Gras hakselen.
    Dit doen wij met twee Claas hakselaars, voorzien van droge stof en opbrengstmeting. Er is mogelijkheid om conserveringsmiddel of melasse toe te voegen tijdens het hakselen. Het transport verzorgen wij met Krone silage wagens met een inhoud van 46 m³ en voorzien van weeginrichting.
  • Kuil aanrijden.
    Hier hebben wij verschillende machines voor. We beschikken over twee tractoren met Holaras kuilverdeler en verdichtingswals. Ook gebruiken wij een Claas Xerion met Holaras kuilverdeler en verdichtingswals en een Shovel met zelfbouw verdeeltrommel.
  • Hogedruk balen.
    Dit doen wij met twee hogedruk persen voor het persen van kleine pakken hooi.

LOONBEDRIJF WESTERVELD IS UW PARTNER IN


AGRARISCH WERK

Meer informatie...

GRONDVERZET

Meer informatie...

MECHANISATIE

Meer informatie

RUWVOER ADVIES

Meer informatie...

LOONBEDRIJF WESTERVELD


  • Den Dam 15
  • 7084 BH Breedenbroek